cargo van

Транспортни услуги

Транспортни услуги

Ако имате нужда от превоз на товари, пренасяне на мебели или материали или просто някой, които ще чисти, опакова и извози вашите боклуци, техника и др, доверете се на фирма за транспорт товарни превози.com
Вдигнете телефона, звъннете и въобще не ни жалете. На товарни превози се доверете.

Услугите, които предлагаме са:

1. Превоз на мебели. Нашите специалисти ще направят монтаж и демонтаж на мебели, опаковане и превоз до избрана от вас точка. Без значение дали става въпрос за превоз в София или междуградски товарни превози.

2. Изхвърляне на мебели. Тук можете да използвате транспортни услуги, като опаковане на мебели, изнасяне. Фирма „Товарни превози” извозва до сметище вашите мебели, след като ги демонтира, опакова и пренесе до буса за транспорт на товари.

3. Извозване на стари електроуреди. На вашата стара черна или бяла техника ще бъде осигурен качествен превоз, както изнасяне и транспортиране до сметище, предназначено за тази цел. Което е добре, защото ще имате принос за опазването на околната среда.

4. Почистване и изхвърляне на строителен отпадък. Всички ваши боклуци от последния ремонт ще бъдат натоварени в специални чували, които ще бъдат изнесени от нашите хамали, натоварени и извозени до специализирано място, където ще бъдат рециклирани.

5. Доставка на различни материали. Товарни превози може да се погрижи за разчистване на вашия двор и доставка на строителни материали. Независимо дали ви трябва материал за строежа на вашата къща или опасни и лесно запалими материали, нашата фирма за транспорт ще ви осигури всичко, от което се нуждаете.

6. Почистване на тавани или мазета. Ако е необходимо, нашите хамали ще направят демонтаж, ще изнесат всичко ненужно от мазето или тавана и ще го качат в товарен бус, с който се извършва превоз на багаж.

7. Товарни превози предлага и много други услуги, съобразени с нуждите и желанията на своите клиенти.

Транспортни услуги най-често се налага да се използват в бита, търговията, както и в доста отрасли на промишлеността, като например селско стопанство, производители на стоки или технически компоненти. С помощта на Товарни превози можете да извършите всякакви транспортни услуги при пренасяне на различни материали, стоки, суровини, техника, мебели, оборудване и т.н.

Доверете се на фирма за транспорт и всичко ще бъде свършено качествено и бързо. Ние винаги спазваме сроковете, договорени с клиента.