cargo van

Товарни превози в София и страната

Товарни превози в София и страната

Ако имате нужда от товарни превози в София и страната, както и от пренасяне на мебели, преместване на дома и офиса, доставка на материали, извозване на стари мебели или техника, изхвърляне на строителен отпадък или друга транспортна услуга, спокойно можете да се доверите на нашата фирма.

За да се извършат качествени товарни превози в София и страната, има няколко важни условия. Можете да си поръчате комплексна услуга или само определени дейности, които ви трябват. Услугите, от които може да се възползвате, са:

1. Монтаж и демонтаж на мебели, опаковане и превоз на мебели до избрано от вас място. Не ни притесняват дългите разстояния. Можем да осигурим товарни превози в София и страната на всичко, от което имате нужда.

2. Ако искате вашите мебели да бъдат изхвърлени, то фирмата ни ще осигури хамали и транспорт за извозването им. Няма да има проблем с околната среда, защото старите мебели ще бъдат извозени и изхвърлени на специализирано за ццелта сметище..

3. Можете да се възползвате и от товарни превози в София и страната за извозване на стари електроуреди. Старите ви печка, пералня и хладилник ще бъдат взети от ома Ви и транспортирани до място, където да бъдат рециклирани.

4. Ако се нуждаете от почистване и изхвърляне на строителен отпадък, ние сме насреща. Всичките ви строителни боклуци ще се сложат в чували, след което ще бъдат натоварени в камиона от нашите хамали и закарани на депо Враждебна.

5. Осигуряваме и доставка на материали. Можем да се погрижим и за вашия двор, ако има нужда от разчистване. Не се притеснявайте, ако трябва да се осигурят товарни превози в София и страната на опасни вещества. Ние имаме необходимото за превозване на всякакви материали.

7. Нашата фирма осигурява и множество други дейности, които са в унисон с вашите нужди и желания.

Имайте доверие на нашата фирма за товарни превози в София и страната, защото ние винаги разчитаме на добри специалисти. Нашият имидж и добро име са градени с години. За нас клиентът е на първо място и ние ще направим невъзможното, за да изпълним всяко негово желание в сферата на товарните превози и свързаните с тях услуги.