cargo van

Изхвърляне на строителен отпадък

извозване на строителни отпадъци

Налага се да направите ремонт на вашето жилище и трябва да се извърши изхвърляне на строителен отпадък?
Строите къща и строителният отпадък трябва да се изнесе и да се извози до сметище? Нямате възможност да се справите сами с досадното изхвърляне на строителен отпадък?

Не се тревожете, фирма „Товарни превози” има на разположение високо квалифицирани специалисти и техника за извозване на строителен отпадък до сметище.

Строителният отпадък се изнася в повечето случаи с тристранен самосвал до 2t и контейнеровоз 7m3. Ако има необходимост, използваме и по-едрогабаритни машини.

Услугата ”Изхвърляне на строителен отпадък” съдържа следните дейности:

1. Извозване на строителните остатъци до специализиран обект за изхвърляне на строителен отпадък. Ако не поръчате комплексна услуга, в този случай нашият екип само ще извози строителните отпадъци до сметище.

2. Междуградски транспортни услуги. Изхвърлянето и извозването на строителен отпадък може да бъде както в София, така и в провинцията. Не е нужно да се притеснявате дали камионът ще стигне навреме в безкрайните задръствания. Нашите шофьори са професионалисти и ще направят невъзможното, за да сте доволни.

3. Хамалски услуги. Срещу допълнително заплащане, можете да се възползвате и от тази дейност. Ако желаете хамали от нашия екип могат да се заемат със събиране на строителния отпадък в чували, а също така и да натоварят всичко на самосвала. Може да се осигури и пълнене на контейнера с колички.

4. Почистване на помещението след събирането на строителните боклуци. Нашите момчета могат да се заемат и с тази дейност. След като всичко е натоварено на камиона, няма да остане и следа от строителни боклуци. Товарни превози.БГ ще се погрижи за всичко, дори ще осигурим чували за събирането.

5. Чистене, изхвърляне и извозване на строителен отпадък след къртене и рязане. Ако се наложи да се почиства след къртене на плочки, демонтиране на дограма и други подобни, също можете да разчитате на специализирана помощ в тази насока.

Всички услуги са с отделна цена, а ако поръчате всички описани дейности, ще бъдете зарадвани с отстъпка от цената.
Така че ако имате нужда от изхвърляне на строителен отпадък, то доверете се на фирма Товарни превози. За нас клиентът е на първо място и ще дадем най-доброто от себе си, за да удовлетворим Вашите желания!