cargo van

Пренасяне на дивани, легла, гардероби и мебели

фирма за пренасяне на мебели

Обадете се на „Товарни превози” и нашата бригада от хамали ще направи всичко, което пожелаете, за пренасяне на вашите мебели. И не се притеснявайте за финансовата страна, защото ако поръчате няколко услуги, като например пренасяне на диван, изхвърляне на стар гардероб, демонтаж на мебели и кухненско обзавеждане, ще получите отстъпка в цената, както и намаление за повече от един курс.

Услугата, която предлагаме, а именно „Пренасяне на дивани, легла, гардероби и мебели”, може да е комплексна или самостоятелна. Ако желаете цялостно обслужване, бихте могли да се възползвате от отстъпка в цената. Може да разчитате на високо специализирани хамали, които ще извършат пренасяне на дивани, легла, гардероби.

Пренасянето на дивани, легла, гардероби и мебели включва следните услуги:

1. Демонтаж и монтаж на мебели. Хамалите на Товарни превози.BG ще демонтират дивани, гардероби или кухненско обзавеждане при необходимост. Разглобените мебели ще могат да се изнесат по - лесно през вратата на вашия апартамент, както и ще могат да се вкарат в асансьора.

2. Опаковане и сортиране на обзавеждане. Това се прави само ако искате мебелите да се пренесат от едно място на друго. Ако обзавеждането е за изхвърляне, старите мебели ще бъдат натрошени, за да не заемат място в камиона.

3. Ако диванът или гардеробът се намират на тавана или в мазето, нашите хамали ще ги изнесат от там. Можете да сте сигурни, че няма да има наранявания на мебелите или ожулвания по тях, защото хамалите ни са обучени и много добре си вършат работата.

4. Почистване на помещенията след като старите мебели бъдат изнесени. Не е нужно да свиквате бригада по почистване, защото ако си поръчате услуга за изнасяне, хамалите на „Товарни превози” освен всичко ще направят и качествено почистване от останали боклуци при демонтажа и изнасянето на старите мебели.

5. Нашият екип ще натовари старите диван, гардероб и всякакви други мебели, като се съобрази с големината и тежестта им. Най-обемистите мебели ще бъдат най-отдолу.

6. След като мебелите пристигнат на определеното от вас място, хамалите ще направят и разтоварване и пренасяне на обзавеждането в съответните помещения.