cargo van

Изхвърляне на мебели

изхвърляне на стари мебели

Ако се чудите как да се справите с изхвърляне на мебели и нямате възможност за собствен превоз, винаги можете да се доверите на Товарни превози.BG. Ние предлагаме на своите клиенти широка гама от транспортни услуги, включваща изхвърляне на стари мебели, извозване на електриуреди, почистване на тавани и мазета, както и всякакви междуградски превози, преместване на дома и офиса, транспорт на мебели и много други.

Услугите, които предлагаме във връзка с изхвърляне на мебели са:

1. Демонтаж на мебели.
Всички мебели, които не могат да се изнесат през вратата, ще бъдат демонтирани или натрошени. Екипът на Товарни превози има всички необходими инструменти за демонтаж на мебели.

2. Изнасяне от жилището.
Преди да започне същинското изнасяне, мебелите се сортират според обема и тежестта. Започва се изнасяне на най-тежките мебели, за да има баланс при товаренето им в камиона.

3. Сваляне по стълби или с асансьор.
Мебелите се изнасят от нашите хамали с помощта на асансьор или по стълбите, ако се наложи. След пренасянето, всички боклуци, останали от преноса на мебели ще бъдат почистени от хамалите на Товарни превозиBG.

4. Почистване на помещението от останали боклуци.
Всяка стая, тераса или сервизно помещение, от където е трябвало да се изнесат мебели се почиства старателно и всички боклуци се слагат в чували, специално предвидени за тази цел, след което се изнасят по стълбите или с асансьора.

5. Товарене в камион.
Следващата процедура, която нашите хамали ще предприемат, е товаренето на старите мебели в камиона. Подреждат се по тежест, за да се запаси баланса на товара и да няма инциденти по пътя.

6. Извозване.
Извозването се осъществява с транспорт на фирмата. В зависимост от товара, можем да осигурим товарен бус, камион или самосвал.

7. Изхвърляне на специализирано за целта сметище.
По този начин се опитваме да сътрудничим за опазването на околната среда, като в специализираните сметища се сортират различните видове отпадък и се подготвят за рециклиране.

Дейностите се осъществяват от един шофьор и различен брой хамали, според обема на работа, който трябва да бъде предварително уточнен.

Доверете се на Товарни превози.BG и ще получите всичко, което желаете, както и отстъпка от цената при втори курс. Вашите мебели ще бъдат изнесени и извозени до сметище и цялата дейност ще бъде извършена качествено и в кратък срок.