cargo van

Хамалски услуги

Хамалски услуги в София

Ако ви трябват хамали за изнасяне на мебели в София или провинцията, за преместване на дома и офиса и всичко свързано с хамали и хамалски услуги, ние от „Товарни превози”BG сме винаги на Ваше разположение. Хамалите, които ще ви осигурим, са обучени за изпълнение на всякакви задачи. Не ги притеснява нито студ, нито пек, нито това, че живеете на последния етаж.

Товарни превози.BG е фирма, доказала се на пазара за транспортни и хамалски услуги. Нашите хамали ще съдействат при пренасяне, преместване, качване или сваляне на мебели и други тежки предмети.

Винаги можете да разчитате на качествени хамалски услуги и преместване, предоставени от „Товарни превози”.

Хамалите на фирмата извършват следните услуги:

1. Монтаж и демонтаж на мебели и модулни системи, като например холна секция или вградена кухня. Преди да бъдат разглобени, ще бъде описана последователността на демонтажа и какви елементи съдържа всяка мебел. Това се прави, когато мебелите са обемисти и няма възможност да минат през входа на помещението. След като бъдат натоварени и превозени, хамалите ще ги разтоварят, внесат в помещението и ще направят монтаж, като следват списъка на елементите.

2. Чистене на мазе и таван. Отново хамалите ще изнесат всичко, от което нямате нужда, от вашите мазе или таван и ще го качат в товарния микробус, за да бъде извозено до специализирано сметище.

3. Товарене и разтоварване на мебели, бяла техника, материали, строителни отпадъци и др.

4. Качване и сваляне на мебели, електроуреди. Без значение къде се намира жилището или офисът ви, хамалите на „Товарни превози” ще осигурят достъпност за мебелите и непокътнатост при самото преместване. Ние извършваме хамалски услуги и преместване както на стари мебели и техника, така и на съвсем нови, току-що купени от магазина.

Хамалските услуги, които нашата фирма предлага, са винаги на високо ниво. Освен, че всичко ще бъде направено бързо и в удобно за вас време, можете да се възползвате и от специалните услуги, които предлагаме. Защото ние винаги мислим за нашите клиенти и се стараем да предложим най- опитните хамали и най-доброто обслужване.